@Rico40, dzięki!
Jakiego Laptopa kupić ?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez LeniwiecAndja, jak szukasz czegoś lekkiego i poręcznego, to proponuję rozejrzeć się za ultrabook'iem 13,3". W opisanej cenie i parametrach wg mnie znajdziesz fajny model.
Pakowanie się coś większego ma sens tylko, jeśli będziesz go rzadko nosił.
Sprzęt będzie podróżował z żoną więc główne kryterium to poręczność, waga.
Co myślicie?
Dell Inspiron przekracza budżet, chyba, że Lenovo Yoga 700?
Komentarz
-
-
Koledzy, pomóżcie coś, bo mi się już domowy Dell właściwie skończył...
Budżet 1800zł.
Wymagania córek dla komputera to ekran 15,6", nagrywarka DVD, Windows i parametry takie, żeby "The Sims 4".
Niezbędne wymagania gry to:
- System operacyjny: 64-bitowy Windows 7, 8, 8.1
- Procesor: Intel Core i5 / Athlon X4 lub szybszy
- Pamięć RAM: 4 GB
- Karta grafiki: NVIDIA GTX 650 lub lepsza
- Karta dźwiękowa: zgodna z DirectX 9.0c
Czy ten komputer spełni te wymagania?: http://www.euro.com.pl/laptopy-i-net...b-r5-w10.bhtml
Komputer musi być nowy, bo to prezent od Św. Mikołaja...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czernobyl Zobacz wpisAgamek12, zdecydowanie odradzałbym ostatnie wypusty asusa - MZ słabiutko wykonane - tapnięcie w touchpada to dziwny plastikowy rezonans ze środka, klawiatura też jakaś gumowata; ogólnie wiadomo, każdemu wg gustu, ale z lapków tym budżecie to szukałbym jakiegoś Acera albo Toshiby
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez okioki Zobacz wpisPolecam wymienić dysk hdd na ssd w starym laptopie , laptop śmiga jak nowy
Komentarz
-
-
No i kupiłem finalnie taki: http://www.euro.com.pl/laptopy-i-net...231t-w10.bhtml
Jaki tani antywirus polecacie?
Komentarz
-
-
Agamek12 Norton"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
A te Nortony za kilka złotych są coś warte?: http://allegro.pl/listing/listing.ph...5-ele-1-3-1018
Komentarz
-
-
na allegro to sprzedają jeden klucz kilku osobą więc może długo nie działać
"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Jak kupowałem ostatnio w x-kom na 5 stanowisk nie jest to aż tak dużo a pasz pewność że nie przekręt."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez krissos Zobacz wpisJak kupowałem ostatnio w x-kom na 5 stanowisk nie jest to aż tak dużo a pasz pewność że nie przekręt.
Komentarz
-
-
Napisz na twiterze do x-kom i do komputronika to dadzą jeszcze rabat (ja tak zawsze robię) http://www.komputronik.pl/product/29...ja-na-rok.html"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Polecicie jakiś laptop 17,3" do ok 2 tyś?? Ma to być dla rodziców więc nie będzie na nim gier. Ważne żeby płynnie i sprawnie działał działał"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czernobyl Zobacz wpisAgamek12, zdecydowanie odradzałbym ostatnie wypusty asusa - MZ słabiutko wykonane - tapnięcie w touchpada to dziwny plastikowy rezonans ze środka, klawiatura też jakaś gumowata; ogólnie wiadomo, każdemu wg gustu, ale z lapków tym budżecie to szukałbym jakiegoś Acera albo Toshiby
Obecnie sam się zastanawiam nad czymś dla siebie i chyba kupie po raz trzeci Toschiba. Myślałem o Apple ale jak to ma działać jak IPhone czyli albo robisz aktualizacje albo będziemy zwalniać system i rozładowywać Ci baterie to ja dziękuje...
Komentarz
-
-
Ja polecam laptopy Asusa jak chodzi o 17 cali. Uzytkuje obecnie 2 i zero problemów.
za to ubzduralo mi sie żeby kupic Apple Macbook Air 13 8gb ram i 128sdd. Jakby ktos widział jakas promocje tego modelu za ok.3700 to niech da znać. Byly w ramach Black friday po 3600 ale akurat pracowałem do pozna. Znalazłem po 3840 zl ale może będzie gdzieś taniej... Pozdrawiam.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Deo Zobacz wpiskrissos, niekoniecznie, ja kupuje do firmy 20 licencji Nortona i mam tylko dwa klucze."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
Komentarz
-
-
Nie chce zakładać dodatkowego tematu, ale to też odnośnie kompów w sumoe. Z 3 razy użyty od czerwca dysk Verbatim hdd na usb 750 gb. Raz użyłem go podłączając go do blueraya ostatnio, nie widział go. Dziś podłączam do kompa i raz go widzi, raz nie, sformatował się w "raw", problem jest z uruchomieniem go w ogóle i widocznością w win7, formatowania szybkiego nie idzie zrobić, a wolne zanim się odpali to lata mijają. Generalnie jakaś kaszanka ostra, na ntfs z raw nie chciał się zrobić metodą z YT. Ma gwarancje jeszcze na szczęście, ale kawałek muszę się kopsnąć, żeby go oddać do sklepu,czy to już kaplica z niego? proszę o wypowiedzi znawców. program hddscan pokazuje dwa błędyverbatim hdd.png
Komentarz
-
-
aha, no ale ni mam takiego kabla drugiego, ma wejście swoje specyficzne w dysk.kojarzę, że to się dzieje od momentu kiedy nie chciał pracować z bluerayem, no, ale bez przesady, żeby taką kaszankę odwalił przez podłączenie do urządzenia normalnego? pendrivy czyta normalnie normalnie ten blue ray. Oddam dysk w poniedziałek, bo juz w ogóle go nie widzi nic poza programami czasem typu hdd tune, czy hdd scan.
Komentarz
-
Komentarz